Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın yönetmeliğinde söyleyiş edilmiş olduğu üzere bapların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Bapların resen kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

FEZA Cümle Odası Yangın Bapsı: Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının taliı nöbet otomasyon sistemlerine amelî aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın kapıları camlı mümkün.

Yangın vakaları birhayli konstrüksiyonda en pıtrak katlaşılan ve resmî tehlikelere racon harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm yaşam ve çallıkışma alanlarında güvenliğin esenlanması amaçlanır.

Başka bir anlatımla yangın holüne oluşturulan bapda, yangın holüne girerken menteşe esenda ise sağ kanat, solda ise sol kanat kapı olarak adlandırılır.​

Yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Kolaylıkla açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa üstelik biricik hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik pas yahut benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Bununla müşterek kötüdaki kriterlere ehil olan yerlerde tek yangın çıkışı ya da yangın merdiveni mecburi olarak olması ikrar edilir.

Yangın kapıları kullanma kayranına bakılırsa, rengine nazaran evet da modeline için çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok sık kullanılan benzer sınıflandırması bayağıdaki gibidir

Yangın ve evgin durum anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da dışa vurum edilen bu karakol bazı modellerde olağan kapı koluna kabil. 

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlır. Bu malzemelerin huzurı dizi, yangın kapıları genellikle özel şümul ve kapı menteşeleri kabilinden sair yangın koruma görevlisi özelliklerine sahiptir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde tenha kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine destelı olarak değişir.

Yangına dayanıklı ivedili çıkış bapları, ölçünlü kapılara için daha pahalı evet. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den kellelayıp 15000 TL'ye kadar çıkabilmektedir.

Kapının estetik yangın kapısı örgüsı ve heves edilen aksesuarların kullanmaı pahaı direkt olarak etkilemektedir.

Report this wiki page